Cryo21

Cryo 21

Cryo 21 – proefbehandeling

€100,00

Cryo 21 – losse behandeling

€120,00

Cryo 21 – kuur 6 behandelingen

€700,00

Cryo 21 – kuur 10 behandelingen

€1150,00

De Cryo machine kristalliseert de overtollige vetcellen op plekken waar u het door hoe veel sporten/diëten dan ook niet weg krijgt. De kop van de Cryo machine wordt verkoeld tot -10. Dit vindt de huid fijn maar de vetcellen worden gekristalliseerd en op een natuurlijke wijze (via urine) door het lichaam via het lymfestelsel afgevoerd. Hierbij is het erg belangrijk dat u genoeg water drinkt. Denk hierbij aan 1,5 tot 2 liter per dag.

Deze behandeling is compleet veilig en wordt pijnloos ervaren.

De USP van de Cryo21 is het definitief verwijderen van vetcellen op plekken waar je ze niet weg krijgt, hoeveel je ook sport en welk dieet je ook volgt.

HUID VERSTEVIGEN
Met een speciale kop kan je het gezicht liften, rimpels verminderen, de huid herstellen, voeden, verzachten en hydrateren.

ANTI AGING
Voor Anti-aging zijn speciale producten voor de Cryo21 ontwikkeld!

VETCELLEN VERWIJDEREN
Je kan op allerlei plekken vetcellen verwijderen, op de buik, billen en bovenbenen. Maar ook het definitief weghalen van de onderkin, of het verdunnen van de kuiten.

CELLULITIS EN COUPEROSE
Met de Cryo21 kan je ook cellulitis en couperose bestrijden.

GEBRUIK IS MANUEEL
Het gebruik van de Cryo21 is volledig manueel.

HOE WERKT DE CRYO21

Inhoudelijk komt het op het volgende neer, voor wat betreft het vet verwijderen: De Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval kan zijn.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het lijkt te mooi om waar te zijn. Is het resultaat echt blijvend?
Jazeker! Anders dan bij vele andere afslankapparatuur wordt bij Cryotherapie de gehele vetcel verwijderd middels een geprogrammeerde celdood op basis van koude. Bij andere afslankapparatuur wordt de vetcel geleegd, maar blijft het omhulsel bestaan, dat zich vervolgens weer kan vullen. Bij de Cryo21 kan dat niet, omdat de vetcel verdwijnt.

Raakt het lichaam echt bevroren? Wat gebeurt er precies?
Nee. Bij de Cryo21 is de behandeling manueel. De kop waar men mee werkt op de huid, heeft een temperatuur van -8. Middels een thermische schok wordt de temperatuur van de vetcel in zeer korte tijd teruggebracht. Deze temperatuur is nooit lager dan 5 graden. De Cryo21 past de hoogte van de temperatuur per probleemzone zelf aan.

Hoeveel keer heb ik een behandeling nodig om mijn buik weg te krijgen?
Dit is van te voren niet vast te stellen. Hoewel de Cryo21 altijd resultaat biedt, is het afhankelijk van het lichaam hoeveel cm er per behandeling afgaat. De conditie van het lichaam, leeftijd maar ook de tijd dat het lichaam het vet al heeft opgeslagen, spelen hier een rol. Gemiddeld wordt per behandeling een vermindering tussen de 1 en 2,5 cm bereikt. Het proces van het volledig elimineren van vetcellen duurt 15 dagen. In deze periode na de behandeling verliest men gemiddeld nog een 1cm.

Kan de Cryo21 schade berokkenen aan de gezondheid?
Nee. De Cryo21 is door een Italiaanse arts ontwikkeld, die jarenlange testen heeft uitgevoerd alvorens het apparaat op de markt te brengen. De Cryo21 pakt alleen de vetcellen aan en laat organen, huid e.d. geheel met rust.