Permanent Make-up

Permanent Make-up

Nabehandeling binnen 2 maanden

€75,00

Bijwerken van permanente make-up, binnen 2 maanden na eerste behandeling

Nabehandeling binnen 3 maanden

€100,00

Nabehandeling binnen 18 maanden

€150,00

Powder Brows

€290,00

Hair strokes

€290,00

Eyeliner boven of onder

€190,00

Eyeliner boven en onder

€325,00

Nabehandeling na 2 jaar (of langer)

€-

Bij nabehandelingen, langer dan 2 jaar na de laatste behandeling wordt het zetten van permanente make-up gezien als een nieuwe behandeling. We brengen dan ook de prijs van de originele behandeling in rekening.

Wat is permanente make-up

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage. Vaak wordt daarom gesproken over wenkbrauwen tatoeëren. (Bron: Wikipedia)

Permanente make-up behandeling – Zo werkt dat!

Het aanbrengen van permanente make-up gaat meestal in 2 of 3 behandelingen. Vooraf bespreek ik met u wat uw wensen zijn. Samen tekenen wij eerst de wenkbrauwen voor. Zo ziet u direct of dat is wat u wilt, of dat we iets moeten aanpassen. Als de vorm duidelijk is, wordt de permanente make-up aangebracht. Schrik niet van de pigmentkleur direct na de behandeling. Dit is stukken donkerder dan het uiteindelijk wordt. De wenkbrauwen zullen voor 60% oplichten van kleur gedurende twee/drie weken.

Na minimaal 4 weken bekijken wij het resultaat. De duur tot de 2e behandeling wordt bepaald door het herstel van de huid, wat bij oudere mensen iets langer duurt (5 to 6 weken is mogelijk). Bij de tweede behandeling werken wij de wenkbrauwen bij daar waar dat nodig is. Eventueel kan de vorm op dat moment nog wat worden aangepast. Indien nodig zullen wij een 3e behandeling afspreken wanneer het niet goed gepakt heeft. Daarna is de nabehandeling van de PMU gereed en blijft dit 1 tot 4 jaar zeker zitten. Hetzelfde geldt voor permanente eyeliner laten zetten.

Officieel diploma voor wenkbrauwen tatoeëren

Er bestaat een officieel diploma voor het aanbrengen van permanente make-up via de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten. Ik ben in het bezit van alle benodigde diploma’s voor het tatoeëren van wenkbrauwen of het zetten van permanente make-up. In mijn salon kunt u het behaalde certificaat hiervoor zien.