Salon

De schoonheidssalon van Wassenaar, gevestigd binnen Aerofit Healthclub op de Hofcampweg. Geniet van heerlijke schoonheidsbehandelingen, laat wimperextentions zetten of verzorg uw nagels met een manicure- en/of pedicurebehandeling.

Sinds juli 2012 is La Luxe gevestigd binnen Aerofit. Voor de klanten van La Luxe heeft dit een aantal grote voordelen. Een van deze voordelen is het gratis sauna en douche gebruik bij een bezoek aan de salon. Daarnaast is het parkeren rondom Aerofit geheel gratis. Geen gestress meer met parkeerschijven en meer tijd om te genieten van een massage of pedicure behandeling.

Uiteraard blijven de schoonheidsbehandelingen zoals ze zijn. Beautysalon “La Luxe” biedt u gezichtsbehandelingen zoals reinigen, peeling met stoom of warme kompressen, onzuiverheden verwijderen en verzorgende maskers. Ook epileren en harsen van de bovenlip zijn deelbehandelingen die u bij “La Luxe” kunt laten doen. Naast verschillende gezichtsbehandelingen biedt Victoria u cosmetische handverzorging, cosmetische voetverzorging en harsen van verschillende lichaamsdelen.

In 2011 heeft Victoria de pedicure diploma’s gehaald en is zij gediplomeerd pedicure.

Tot snel bij Beautysalon “La Luxe”.

Foto's van de salon