Wimperextensions

WIMPEREXTENSIONS LATEN ZETTEN

Wimperextensions

Nieuwe set 3D wimperextensions

€95

Nieuwe set one by one

€85

Luxe wimperextensions touch up

€35,00

Wat zijn wimperextensions

Wimperextensions werken eigenlijk net als gewone haarextensions. Er worden kleine haartjes op je eigen wimpers geplakt met een speciale lijm. Dit zijn meestal synthetische haartjes, die kunnen variëren in kleur, dikte en lengte. Het haartje is dikker aan de basis en wordt dunner aan het uiteinde.Bij wimperextensions wordt er een natuurlijker effect gecreëerd, je ziet geen aanhechting omdat de extensions aan je eigen haartjes geplakt worden. De periode dat de extensions blijven zitten hangt van je eigen groeicyclus af. Je eigen wimpers vernieuwen zich regelmatig. Dit gebeurt ongeveer één keer in de twee maanden.
Hierdoor zal op den duur het wimperhaartje met de extension ook uitvallen.

Extensions aanbrengen

Een wimperextension-behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Tijdens het aanbrengen moeten de ogen gesloten blijven. Er worden ongeveer 30-80 wimperhaartjes aangebracht. Deze worden aangebracht met een speciale lijm. Van tevoren is het noodzakelijk te overleggen wat voor effect je creëren wilt. Zo kun je gaan voor een natuurlijke, volle look, waarbij er kortere wimperhaartjes aangebracht worden.

Waar moet je voor oppassen

Je kunt alles met de extensions doen, zoals je normaal ook doet. Door de speciale lijm versmelten de extensions als het ware met je eigen wimpers, waardoor ze dus pas verloren gaan wanneer je eigen wimpers zich vernieuwen. Dit heeft als voordeel dat de wimperextensions geleidelijk uitvallen, en niet in één keer. Over het algemeen wordt er afgeraden mascara te dragen op de wimperextensions. Ze mogen namelijk niet teveel blootgesteld worden aan producten met olie. Make-up remover bevat meestal olie. Oogpotlood moet dus altijd verwijderd worden met producten op waterbasis, dus vet- en olievrije producten. Door de olie kunnen de wimperextensions weken en uiteindelijk loslaten. Het dragen van mascara is bij wimperextensions ook niet echt meer nodig. Wanneer je per se mascara wilt opdoen, kun je dit doen op de puntjes van de wimpers, het liefst niet met waterproof mascara. Vermijd daarbij ook de aanhechting van de extensions.